OLAF Y LA VUELTA AL MUNDO, EL MUSICAL

Familiar

Desde 12 €
Comprar entradas
30/12/2024
12:30 Comprar
17:00 Comprar
Compartir:
Descripció

Un musical màgic, apte per a tota la família. Quatre artistes en escena portaran al públic a viure divertides aventures al costat del ninot de neus preferit per grans i xicotets.

Olaf, el simpàtic ninot de neu, està avorrit al castell de Frozen. Elsa, la reina de les neus, li regala un floc màgic que li permet viatjar pel món amb la seua amiga Renata. Junts, viuran increïbles aventures en diferents països, on coneixeran a personatges famosos i aprendran sobre les seues cultures. A Anglaterra, Olaf i Renata es troben amb Mary Poppins, la mainadera més extraordinària del món, que els ensenya a volar amb un paraigua i a cantar cançons divertides. A Espanya, coneixen a un ballador de flamenc que només li agrada cantar. Olaf s’atrevix a aprendre a ballar flamenc i tocar la guitarra. A Itàlia visiten la ciutat de Venècia, on coneixen a Lucca, un lladre que roba als rics per a donar als pobres. Olaf s’unix a la seua banda i participa en una persecució en góndola pels canals.

Després de tant de viatge, Olaf i Renata s’adonen que estranyen la seua llar i als seus amics. Decidixen tornar al castell de Frozen, però abans fan una última parada a Sierra Nevada, on troben un lloc perfecte per a viure: una muntanya nevada amb un paisatge bell i gent amable. Olaf i Renata s’acomiaden del floc màgic i es queden a gaudir de la seua nova llar.

Informació addicional

Duració: 60 minuts

ELS XIQUETS PAGUEN A PARTIR D’1 ANY

Platea preferent: 15€ (Fila 1 – Fila 13)
Platea: 12€ (Fila 14 – Fila 19)
+ Despeses de gestió: 2€ online / taquilla