DOS TRONOS, DOS REINAS

Teatre

Desde 18 €
Comprar entradas
20/09/2024
20:00 Comprar
Compartir:
Descripció

Dues reines, dos regnes… La lluita per un tron. Una trobada imaginaria que mai no va existir. Una sentència de mort postergada. La feminitat i masculinitat del poder a través de dues dones antològiques: Isabel I d’Anglaterra i Maria Estuard, Reina d’Escòcia. Dues dones lluitadores i transgressores.

Dues dones que depenien una de l?altra… Una peça intensa que promet no donar treva al públic des d?un text exquisit de Pepe Cibrian que, magistralment, cobra vida en aquest duel actoral entre Nacho Guerreros i Nicolás Perez Costa. Passió, intrigues, tendresa, emoció, veritats, intensitat… teatre del més pur: “Dos Tronos, Dos Reinas”

Informació addicional

El que en diuen:

  • Em va encantar l’actuació. Excel·lent obra i interpretació. Felicitacions per la feina ben feta. L’art no es pot explicar. EL TEATRE ÉS ART.
  • Magnifica interpretació teatral. Pur Art a l’escenari
  • Una obra meravellosa amb 2 actors de primera que t’introdueixen a la història amb un vocabulari molt be empleat on les 2 reines Isabel i Maria Estuard són interpretades a la perfecció. Et passes més de 1 h amb els ulls oberts, sense perdre cap detall. Enhorabona per aquest gran treball
  • Cal fer una gran reverència  davant d’estos dos actors Nacho Guerreros i Nicolás Pérez Costa per aquesta magnífica interpretació. Igualment, per a l’equip tècnic i de producció. Recomanada 100×100
  • Una obra fonamentada en un supost que és tot un viatge d’emocions entre els personatges
  • Duel magistral entre 2 bèsties de la interpretació, relatant que haguera segut una trobada èpica

Duració: 90 minuts

Despeses de gestió: 2€ online