LA FELICIDRAG

Teatre

18 €
Comprar entradas
01/06/2024
20:00 Comprar
Compartir:
Descripció

Natividad Sotomayor és una dona d’aparent mal humor, classista i amb evidents actituds homòfobes. És agent immobiliària i es troba en un dels pitjors moments de la seua vida. En el seu camí apareix Aitor Tilla, un xic sense embuts, lliure, i amb ganes de menjar-se el món, disposat a tot per obrir el seu negoci somiat en la capital.

Es necessiten més del que creen i encara que a vegades la vida no siga com creguem o vulguem, pot sorprendre’ns. L’important és arribar a sentir “La felicidrag”.

Informació addicional

Què és la FELICIDRAG? És que això és fotudament difícil de respondre. Supose que depén de per a qui i en quin moment de la vida.

Estàs davant la comèdia de la temporada. Un crit a la diversitat amb un missatge esperançador: Tots tenim dret a canviar, a veure les coses sense prejutjar i a respectar al col·lectiu LGTBTIQ+. Solament hem d’aprendre a viure per a volar i ser lliures.

Una obra de teatre per a tots els públics i edats, sense excepció, perquè hi ha coses que és millor veure com més prompte millor.

Duració: 80 minuts

Despeses de gestió: 2€ online