UN SECRETO A VOCES

Teatre

24 €
Comprar entradas
19/10/2024
20:00 Comprar
Compartir:
Descripció

El secret. Guardar un secret. He ací la qüestió. Guardar un secret no és qualsevol cosa. Requereix d’alguna qualitat. Autocontrol, fidelitat, fredor, temprança… sembla fàcil. No obstant això, segurament vosté, que està llegint aquesta sinopsi en aquest moment… sí, sí, vosté… s’ha vist més d’una vegada incapacitat a l’hora de guardar un secret.

Allò que semblava una tasca senzilla li ha fet fracassar com a persona. Davant la temptació de tindre un xicotet tresor en el seu haver a mode d’informació, ha tingut la necessitat imperiosa d’explicar-ho al primer ésser humà que se li ha creuat en el seu camí. El pitjor és que tot això comporta danys col·laterals. El més important, transformar la història d’inici segons el secret vaja passant de boca en boca de tal manera que al final siga irrecognoscible.

En aquesta història que estan a punt de veure, es produiran dos errors: no saber guardar un secret i, el que és pitjor, no saber-ho informar. Vivim en l’era de la informació. Hem de saber filtrar tot allò que ens arriba. Contrastar. En molts casos res és el que sembla i allò que en un principi tenia un sentit informatiu es converteix en un fake. Ara es diu així, fake. Però d’això ja parlarem en una altra ocasió. Ara gaudisquen de l’obra i, si no els agrada, per favor, no li ho diguen a ningú. Guarden el secret.

Informació addicional

Duració: 90 minuts

Despeses de gestió: 2€ online