UNA AVENTURA AZUL. TRIBUTO MUSICAL A BLUEY

Familiar

Desde 12 €
Comprar entradas
20/10/2024
17:00 Comprar
Compartir:
Descripció

El Musical Tributo és una aventura familiar que cobra vida a l’escenari i narra l’entranyable història d’una família canina. Bluey, Bingo i els seus pares, a través de jocs imaginatius i quotidians, exploren el món amb ulls plens de meravella i curiositat. En la seua edat primerenca, les dos germanes no cessen de submergir-se en noves aventures, aprenent valuoses lliçons que els ajuden a navegar les complexitats de la vida amb alegria i comprensió.

Aquest musical captivador presenta tres històries independents que s’entrellacen amb un fil conductor: la importància dels valors familiars i la innocència del descobriment. Cada acte és una celebració de la vida on l’empatia, l’amistat i l’amor són els autèntics protagonistes.

Amb un repertori de cançons originals i coreografies que conviden a ballar, Bluey: El Musical Tributo és una experiència interactiva que promet delectar. Personatges colorits i carismàtics guien als espectadors, grans i xicotets, en un viatge musical que transcendeix l’escenari, creant un espai on la fantasia es troba amb la realitat.

Prepara’t per riure, cantar i ballar amb aquest espectacle dinàmic i emocionant. És una experiència en viu única que capturarà els cors de tota la família!

Informació addicional

Duraciò: 60 minuts

Preus:
Platea preferent 15€ (fila 1-fila 13)
Platea 12€ (fila 14- fila 19)

+ 2€ de despeses de gestió en línia